Söker du efter ett sätt att trappa ner din medicinering på ett säkert sätt?

Söker du efter ett sätt att trappa ner din medicinering på ett säkert sätt?

fd_box2The Road Back har framgångsrikt hjälpt över 40.000 människor att minska sin medicinering, på ett säkert sätt. Programmet använder specifika naturliga kosttillskott som minimerar de biverkningar som vanligtvis upplevs då man trappar ner sin medicinering.

Utan dessa specifika tillskott kan man drabbas av så svåra biverkningar att man, 1 – blir föreskriven en ökad dos eller ett nytt läkemedel, 2 – att man hoppar av sin nedtrappning i ren desperation. Detta gör situationen ännu mer outhärdlig och det är lätt att dra slutsatsen att det inte går att trappa ner eller sluta med medicineringen.

The Road Back programmet är en säker metod som hjälper dig att trappa ner din medicinering i en långsam och gradvis takt, med minimala biverkningar. Boken går igenom och förklarar programmet steg för steg. Med separata kapitel för varje huvudgrupp av medicinering. Det är viktigt att läsa den noggrant och förstå hur det fungerar innan du vidtar någon åtgärd.

 


Ditt första steg är att:

Beställ ett gratis exemplar av boken "How To Get Off psychoactive drugs safely" av James Harper © (uppdaterad 2013) och att läsa den .......

 

Off Psych Drugs Cover 150pxhi    Fyll i dina uppgifter till höger på sidan

Här är ett utdrag från boken:

"Programmet arbetar på ett sätt så att du oftast börjar trappa ner medicineringen när du känner en positiv förändring eller att dina biverkningar minskar eller eliminerats helt. Det är de specifika tillskotten som hjälper till med detta. Du känner alltså från början att en förändring är möjlig.

Programmet är enkelt, effektivt och extremt kraftfullt: när det tillämpas på rätt sätt! Du kan alltså lyckas med att både bli av med din medicinering och få ditt liv tillbaka.

Baserat på omfattande forskning har särskilda "näringstillskott" tagits fram särskilt för detta program. Deras användning, tillsammans med ett fullständig och komplett program, har resulterat i mycket bra resultat hos individer som trappar ner och slutar med psykoaktiva läkemedel, samtidigt som de minskar biverkningarna vid nedtrappningen.

Vilka känslor kommer från dig och vilka känslor orsakas av medicineringen? Programmet skiljer på dessa förvirrande symtom, och när man trappar ner kommer den verkliga känslan upp till ytan.

En stor förändring som de flesta upplever under programmet är; att få sitt liv tillbaka eller att livet börjar om.

Livet definieras som: den kvalitet som skiljer en vital och funktionell varelse från en död kropp eller livlös materia (Websters ordbok).

Per definition av livet, du är viktig! Vi behöver dig och mänskligheten behöver dig. De positiva förändringar som du kan ge andra är kanske svåra att omfamna. Livet kan vara storslaget, livet kan vara meningsfullt; du kommer att förändra ditt liv och du kommer att nå ut och påverka andra i din omgivning.

Du kan återvända till dina barn, make, arbete eller alla de aktiviteter du har skjutit upp, men alltid har velat göra, eller att åtminstone testa en gång.

Kom ihåg och håll följande nära ditt hjärta när du gör denna resa:

• Du kan förändra.
• Du kan ändra hur du känner.
Du kan vara en positiv förebild för andra.
• Du kan göra det.

Beställ din gratis kopia av boken

Det finns hopp ................ det finns en lösning ........................... .....

Vi välkomnar även förrågningar från läkare och terapeuter som önskar integrera programmet I sin verksamhet.
Vänligen kontakta
Anders Lonedal at roadback.se@gmail.com

_________________________________________________________________
Anmärkning: Vi diagnostiserar eller behandlar inte sjukdom. Rådgör alltid med din läkare eller terapeut.

EnglishDutchSloveniaSwedishDanish
EnglishDutchSloveniaSwedishDanish