Home

fd_2

Söker du efter ett sätt att trappa ner din medicinering på ett säkert sätt?       click here  

fd_2
fd_3a

Har du avbrutit din medicinering snabbt?            click here  

fd_3a
fd_1
Lider du av biverkningar?

            click here  

fd_1

fd_box1Side effects
Do you suffer from side effects? How can The Road Back help? Click here for more information...

fd_box2Reduce medication
Looking for a way to reduce medication safely? How The Road Back can help .Click here for information...

fd_box3Suddenly stopped?
Have you suddenly stopped your medication? How the Road back can help. Click here for information...

The Road Back Programme Europe-Svenska

Det finns hopp……Det finns en lösning.........

Kan man trappa ner och sluta med psykofarmaka på ett säkert sätt?

The Road back är ett världsledande program, som sedan 1999 hjälpt mer än 40.000 individer till medicinfritt liv, och är nu tillgängligt i Sverige!

Du kanske har försökt att sluta med psykofarmaka i tidigare, men känt att abstinensbesvären blev för svåra. Många upplever panikångest, sömnlöshet, hjärndimma, trötthet, huvudvärk, värk i hela kroppen eller influensaliknande symptom för att bara nämna några när de försökt sluta på egen hand.. Kanske har du gått upp i vikt eller helt enkelt inte gillar det sätt du känner dig på din medicinering. Du kanske fortfarande lider av ångest och sömnsvårigheter eller andra symtom, trots att din medicinering ska hantera just de symtomen.

Det är möjligt att återta kontrollen och få sitt liv tillbaka! Tusentals människor har gått igenom programmet med mycket goda resultat.

 


Det finns hopp……Det finns en lösning……

ALL INFORMATION OM PROGRAMMET FINNS GRATIS I E-BOKEN  

"HOW TO GET OFF PSYCHOACTIVE DRUGS SAFELY" av Jim Harper (uppdaterad version 2013)

Off_Psych_Drugs_Cover_150pxhi 

BESTÄLL DIN BOK NU, DEN ÄR GRATIS!

Det är första steget!

Fyll i namn och e-post adress så skickar din Vägen tillbaka (The Road Back) konsult en GRATIS digital kopia av e-boken.

Vad kan du läsa om I boken?

 • En komplett lista på alla möjliga bieffekter, vissa känner du kanske till andra kanske du inte har uppfattat som bieffekter.
 • Hur du kommer igång.
 • Vilka är de 4 enkla stegen?
 • Vilka tillskott du behöver ta och hur de hjälper dig?
 • Hur du lyckas med att trappa ner med ett minimum av bieffekter.
 • Hur du kommer igång om du redan har börjat minska och känner av bieffekter.
 • Hur du säkert trappar ner tidsutlöst medicin.
 • Vad du säger till din läkare.
 • Varför det inte är bra att sluta sin medicinering abrupt, men också vad du kan göra om du har gjort det.
 • Hur du får allt under kontroll och vad du kan göra om du får en dålig dag.
 • Hur du får hjälp med att bli av med de extra kilon som medicineringen orsakat.
 • Plus den tekniska bakgrunden om hur psykofarmaka påverkar kroppen och varför du mår som du mår.
 • Plus mycket mer!

"Här är en viktig handbok i hur man säkert och på ett enklare och säkrare sätt vänjer sig av med (under medicinsk handledning)psykofarmaka..
Jag har använt programmet på mina patienter, och det fungerar!"   

Hyla Cass Leg. Läk Författare till Supplement Your Prescription

SUCCESSES

"Jag har gjort resan bort från både mitt SSRI, Citalopram och mitt bensodiazepin, Alprazolam. Jag sover mycket bättre och har inte har intensiva värmevallningar, och mina humörsvängningar är borta. Jag har lite ångest, men inget jag inte kan hantera om det behövs eftersom jag har mitt Body Calm tillskott. Återigen, tack för allt du har gjort för mig. att vara utan Alprazolam är underbart. Jag trodde inte det var möjligt. Och eftersom att jag slutat med SSRI har mina vita blodkroppar ökat i antal.(Fast min läkare anser fortfarande att SSRI inte har med mina problem att göra)"

R.D

"Jag skulle vilja tacka dig för din webbplats och den viktiga arbete du gör. Jag använde psykofarmaka i sammanlagt två år. Det började med antidepressiva läkemedel och en sömntablett. Jag blev sämre. Doserna höjdes. Jag blev inte bättre. Läkarna lade en "stämningsstabiliserande" och sedan en ångestdämpande läkemedel (en mycket låg dos av ett antipsykotiskt). Jag märkte att drogerna gjorde mig värre, inte bättre ... och i min totala okunnighet slutade jag tvärt. Gissa vad som hände? Tillbaka piller. Åtta månader senare blev jag också ordinerad en bensodiazepin "vid behov", men inte mer än en gång om dagen. Jag kände mig som en zombie. Min läkare ville inte minska mina droger tills jag "stabiliserats." Jag kom på att det inte fanns någon stabilitet, att jag var tvungen att sluta med dem. Önskar att jag hade hittat din webbplats för tre år sedan när mardrömmen började! Hur som helst, Jag följer kostråden du ger och har hittills förlorat 10 kilo av vikten jag drog på mig med hjälp av min drogcocktail. Min hälsa fortsätter att förbättras. Tackar dig av hela mitt hjärta ".

C. R.

Det har gått fyra år sedan jag kunde sluta med Venlafaxin med din hjälp. Det tog mig nästan tre månader att trappa ner dosen, vilket är intressant då jag bara tog det 3 eller 4 månader totalt. Jag fick diagnosen depression under 2003, även om jag har haft problem med depression och ångest i hela mitt liv. Under loppet av fem år hade läkare ordinerat mig Fontex, Wellbutrin, Citalopram och slutligen Venlafaxin. Varje gång ett preparat inte fungerade letade jag på internet för att hitta andra droger att jag kunde övertyga min läkare att skriva ut till mig. Jag började fråga mig själv, vad händer om detta inte fungerar då? Vad som började som en allmän irritation av att drogerna antingen slutat att fungera, orsakade utslag, eller gjorde mig fet slutade med att jag började med Venlafaxin. Det gav biverkningar… jag sov som en zombie, fick en nattskräck hemsk att jag kände fysisk smärta i mina drömmar, jag grät hejdlöst om jag missat en dos. Mina barn frågade mig vad som var fel och jag sa till dem att inte oroa sig, jag glömde att ta min medicin. Då sa de oroligt "glöm inte det igen”!
Jag visste att jag var tvungen att trappa ner och sluta och att läkarna inte kommer att hjälpa mig. Det verkar inte vara deras jobb att fixa oss, det är att se till att vi kommer tillbaka, för om vi är okbehöver vi dem inte. Det blev tydligt att jag och min livsstil som fick mig att problem. Jag var den som var tvungen att hitta lösningen och göra de förändringar som behövdes för att fixa till mig. Jag googlade och jag hittade dig.
Äntligen ärliga raka råd för att kunna trappa ner och sluta, och lösningar för att lindra och minimera fysiska reaktioner vid utsättningen. Tack, Tack, Tack! Jag har delat din länk till många vänner efter att vi diskuterat hur man kan slippa olika läkemedel. Att sluta med Venlafaxin tog mycket tid och engagemang och även efter det jag slutat helt kunde jag fortfarande uppleva okontrollerbar gråt (speciellt om jag drack alkohol, vilket inte är så ofta) och ljudstötar i mina öron i ca 6 månader efter det jag slutat. Du sa aldrig att det skulle vara lätt, och du har aldrig försökt att dra nytta av mig och bara sälja på mig grejer. Jag kan även idag få ljudstötar emellanåt men det bara talar om för mig att börja med Omega 3 igen och sluta äta skräp! Tack för att ni hjälpt mig att lugna mig, och att jag inte behöver inte vara beroende av en kemikalie för att känna mig normal. Tack för att ni förklarat och stärkt kopplingen mellan kost (särskilt raffinerade kolhydrater) och hjärnans funktion. Jag har kommit så långt! Men jag påminns av mina återfall av negativitet och sorg när jag glömmer och går tillbaka till mina gamla matvanor. Du måste få tusentals tack och vittnesmål varje dag, och jag vet att mitt är bara ett, men det kommer verkligen innerligt med en enorm tacksamhet. "

med vänlig hälsning L. D.

Beställ din gratis exemplar NU .....Ta det första steget.

Du är inte ensam; vi finns här för att hjälpa dig på din väg tillbaka.
Vi är No 1 när det gäller nedtrappning och utsättning av psykofarmaka.


Vi välkomnar även förrågningar från läkare och terapeuter som önskar integrera programmet I sin verksamhet.
Vänligen kontakta
Anders Lonedal at roadback.se@gmail.com

Disclaimer:

Vi råder dig alltid till att arbeta tillsammans med din läkare eller terapeut. Vi diagnosticerar inte eller behandlar sjukdom.

 

EnglishDutchSloveniaSwedishDanish
EnglishDutchSloveniaSwedishDanish