Leder du efter en vej til, hvordan du på en sikker måde kan nedtrappe din medicin?

Leder du efter en vej til, hvordan du på en sikker måde kan nedtrappe din medicin?

fd_box2

Road Back programmet har med stor succes hjulpet mere end 40,000 personer med at nedtrappe deres medicin på en sikker måde. Programmet indeholder specifikke naturkosttilskud, der hjælper med at reducere de bivirkninger, som personer ofte oplever, når de nedtrapper deres medicin.

Uden disse kosttilskud vil personer, som nedtrapper deres medicin, ofte opleve meget svære bivirkninger, der kan medføre udstedelse af recepter på andre medikamenter, eller de bliver så desperate, at de stopper deres medicin fra den ene dag til den anden. Dette gør situationen endnu værre, og de kommer måske til den konklusion, at de aldrig kan opnå at blive medicinfrie.

Road Back programmet indeholder en metode, der hjælper dig med at reducere din medicin langsomt og gradvist og praktisk talt helt uden bivirkninger eller med stærkt reducerede bivirkninger, der holdes helt under kontrol, når dit personlige program bliver fulgt til punkt og prikke. Bogen fører dig igennem programmet skridt for skridt. Hver hovedgruppe af medikamenter er delt op i separate kapitler. Det er vigtigt at du læser hele bogen grundigt igennem, før du tager dit næste skridt.

 


Dit første skridt:

Bestil din GRATIS kopi af den danske udgave af vores bog “How to get off psychoactive drugs safely” af Jim Harper©. (opdateret 2013) og læs den...

Off Psych Drugs Cover 150pxhi     Skriv dit navn og e-mail addresse i kontaktrubrikken til højre for siden

Uddrag fra bogen:

“Det, som du kommer til at se i denne bog, er bekræftigelser på, at mennesker ligesom du begynder at føle sig bedre psykisk og fysisk, måske allerede fra første dag. Programmet er sammensat således, at du normalt først begynder med at reducere medicinen, efter at du mærker en stor positiv forandring og bedring og når alle, eller næsten alle, eksisterende bivirkninger fra medicinen er eliminerede. Det vil sige, at du allerede helt fra begyndelsen har vished for, at en forandring er mulig; at der denne gang er en chance for dig, og at du kan gennemføre det, og føle at du får det godt igen.

Programmet er simpelt, effektivt og ekstremt livsfornyende, når det bruges korrekt. Også du kan opnå enestående succes med at standse medicinen og få dit liv tilbage.

På baggrund af langvarig forskning er der til dette program blevet udviklet "specifikke næringsstoffer",  som vi tager i brug til din støtte i kombination med det fulde og komplette program, hvilket har resulteret i en høj succesrate hos mennesker, som har nedtrappet deres psykiatriske medicin, alt imens der også er en stor reduktion af det potentielle og frygtede abstinenssyndrom/nedtrapningsbivirkninger. 

Hvilke uønskede følelser kommer fra dig selv, og hvilke følelser stammer fra medicinen? Programmet adskiller disse forvirrende symptomer, og det er når denne adskillelse opstår, at dit forhenværende rigtige “jeg” kommer tilbage.

En rigtig stor forandring, som mange oplever gennem programmet, er at de griber efter livets tilbagevenden eller rigtige begyndelse for aller første gang. Ifølge Webster´s ordbog er livet defineret således: “Den kvalitet, der adskiller en  vital og funktionel skabning fra en død krop eller ubevægelig materie”.   

Efter definitionen på livet, er du vital. Vi har brug for dig og din familie og pårørende har brug for dig. De positive forandringer, du kan bibringe andre, overgår fantasien. Livet kan være stort, livet kan være fyldestgørende.  Du, som forandrer dit liv og griber ud efter livet, vil absolut have en effekt på andre i dine omgivelser. Som sagt kan du få din omverden tilbage. Du kan opleve at få dine børn, din ægtefælle eller dit arbejde tilbage eller de aktiviteter som du i mange år har tilsidesat, og som du altid har ønsket dig at tage fat på eller genoptage. 

Husk følgende og hold det tæt ved dit hjerte, mens du foretager denne rejse:

- Du kan forandre dig.

- Du kan forandre det, du føler.

- Du kan have en positiv indflydelse på andre.

- Du kan gennemføre det.”

BESTIL din GRATIS kopi af bogen

Der er håb....... Der findes en løsning til dig..............

Ansvarsfraskrivelse:

Vi anbefaler altid, at du samarbejder med din læge eller behandler. Vi stiller ikke diagnoser og behandler ikke sygdomme.

 

EnglishDutchSloveniaSwedishDanish
EnglishDutchSloveniaSwedishDanish