Home

fd_2

Leder du efter en vej til, hvordan du p en sikker mÂde kan nedtrappe din medicin?  klik her..

fd_2
fd_3a

Har du opgivet din medicin lige pludselig?           klik her...  

fd_3a
fd_1

Lider du av biverkningar?           klik her...  

fd_1

fd_box1Bivirkninger
Har du abstinenssymptomer?Hvordan Vejen frem kan hjælpe Klik her for mere information...

fd_box2Nedtrap medicin
Leder du efter en vej til, hvordan du på en sikker måde kan nedtrappe din medicin ?Hvordan Vejen frem kan hjælpe. Klik her for mere information...

fd_box3Opgivet lige pludselig?
Har du opgivet din medicin lige pludselig ? Hvordan Vejen frem kan hjælpe   Klik her for mere information...

 

The Road Back Programme Europe – Dansk

“Vejen frem til at få dit liv tilbage”

Der er håb....... Der findes en løsning til dig..............

 

Road Back programmet, som på verdensplan er nr. 1. på listen over ambulante nedtrapningsprogrammer, har siden 1999 hjulpet mere end 40.000 personer til et medicinfrit liv, og programmet er nu til rådighed i dansk udgave, kendt under navnet “Vejen frem til at få dit liv tilbage”.

 

Du har måske før forsøgt at ophøre med din medicin og oplevet, at nedtrapningssymptomerne blev for svære. Mange af de personer, som forsøger at ophøre med medicinen på egen hånd, oplever angstanfald, søvnløshed, ”hjernestød” eller tåge, træthed, hovedpine, smerter i hele kroppen eller influenzalignende symptomer, for bare at nævne nogle enkelte. Måske har du taget nogle kilo på eller vil gerne være fri for den måde, medicinen får dig til at føle. Det kan være, at du stadigvæk lider af angst eller søvnforstyrrelser eller andre symptomer.

 

Du har mulighed for at genvinde kontrollen, og få dit liv tilbage ! Tusindvis af mennesker har har allerede gennemført programmet med stor succes.

Der er håb....... Der findes en løsning til dig..............

“Programmet er sammensat således, at du normalt først begynder med at reducere medicinen efter, at du oplever en stor positiv forandring og når alle, eller næsten alle, eksisterende bivirkninger fra medicinen er eliminerede. Det vil sige, at du allerede helt fra begyndelsen har vished for, at en forandring er mulig; at der denne gang er en chance for dig, og at du kan gennemføre det, og føle at du får det godt igen.”


DIN GRATIS E-BOG INDEHOLDER AL DEN INFORMATION OM PROGRAMMET, SOM DU SKAL BRUGE

“HOW TO GET OFF PSYCHOACTIVE DRUGS SAFELY” af Jim Harper (updateret version 2013)

Off_Psych_Drugs_Cover_150pxhi 

BESTIL DIN BOG NU, DEN ER GRATIS !

Dette er dit første skridt frem til at få dit liv tilbage!

Send os dit navn og din e-mail addresse så vi kan sende dig en GRATIS digital kopi af bogen.

Hvad kan jeg læse i bogen ?

Bogen indeholder følgende værdifulde informationer til dig:

 • En fuldstændig liste over dokumenterede bivirkninger. Du vil kunne genkende mange af dem, mens der kan være nogle, som du måske aldrig har opfattet som værende bivirkninger.
 • Hvordan du kommer i gang.
 • De 4 simple trin
 • Hvilke kosttilskud du skal bruge sammen med programmet, og hvordan de hjælper dig.
 • Hvordan du succesfuldt reducerer og standser din medicin helt uden, eller med stærkt reducerede bivirkninger.
 • Hvordan du begynder, hvis du allerede er startet med at reducere din medicin og oplever nedtrapningssymptomer.
 • Hvordan du reducerer langsomtvirkende medicin.
 • Hvad du skal sige til din læge.
 • Hvorfor du aldrig pludselig må stoppe med at tage din medicin, og hvad du kan gøre, hvis du allerede har gjort det.
 • Hvordan du kan holde alt under kontrol, og hvad du kan gøre hvis du får en dårlig dag.
 • Hvordan programmet kan hjælpe dig af med de ekstra kilo, som medicinen kan have forårsaget.
 • Plus den tekniske baggrund om hvordan psykiatrisk medicin påvirker kroppen, og hvorfor du føler, som du gør.
 • Plus meget mere!

“Her er en vigtig håndbog om hvordan man på en sikker og lettere måde standser (under medicinsk vejledning) psykiatrisk medicin.

Jeg har brugt programmet til mine patienter og det virker!”

Hyla Cass M.D. Forfatter til “Supplement Your Prescription”

 

SUCCESER

“Jeg har gennemført min befriende rejse væk fra SSRI, Citalopram og benzodiazepinet, Alprazolam. Jeg sover meget bedre nu, har færre hedeture og mine humørsvingninger er væk. Jeg har lidt angst, men hvis det bliver nødvendigt, kan jeg håndtere det med mit Body Calm tilskud. Igen, tak for alt det du har gjort for mig. Det er vidunderligt at være fri for Alprazolam. Jeg troede aldrig, det skulle blive muligt. Og siden ophøret med SSRI er antallet af mine hvide blodceller forøget. (Min læge mener fortsat ikke, at SSRI har noget at gøre med mine problemer)”

R.D

“Jeg vil gerne takke dig for din hjemmeside og det vigtige arbejde, du gør. Det startede med et antidepressiv medikament og en sovepille. Jeg fik det værre. Doseringerne blev sat op. Jeg fik det ikke bedre. Lægen gav da yderligere en “humørstabiliserende” pille og derefter et angstdæmpende lægemiddel (en meget lav dosering af et antipsykotisk medikament). Jeg følte, jeg fik det værre med pillerne i stedet for bedre...og i min totale uvidenhed gjorde jeg fuldt stop med alle mine medikamenter. Gæt hvad der skete ? Jeg kom på medicinen igen.  For otte måneder siden fik jeg også ordineret et benzodiapin “efter behov”, men ikke mere end én gang om dagen. Jeg følte mig som en zombie. Min læge ville ikke nedsætte min medicin, før jeg var “stabiliseret”. Jeg kom til den konklusion, at der ikke fandtes nogen stabilitet, at jeg var nødt til at standse min medicin. Jeg ville ønske, jeg havde fundet din hjemmeside for tre år siden, da mareridtet startede! Men nu er jeg her, og jeg følger dine kostvejledninger og har indtil nu tabt 10 af de kilo, jeg tog på med medicincocktailen. Mit helbred forbedres fortsat. Jeg takker dig af hele mit hjerte"

C. R.

“Det er nu fire år siden jeg standsede min medicin med din hjælp. Det tog mig næsten tre måneder at nedtrappe doseringen, hvilket er interessant siden jeg kun havde taget medikamentet ialt tre eller fire måneder. Jeg fik stillet diagnosen depression i 2003, mens jeg hele mit liv havde haft depression og angst problemer. Igennem fem år modtog jeg Fontex, Wellbutrin, Citalopram og til sidst Venlafaxin. Hver gang et medikament stopped med at virke for mig gik jeg på nettet for at søge efter hvilke andre medikamenter jeg kunne overtale min læge til at give mig. Jeg begyndte at spørge mig selv hvad jeg ville gøre hvis det næste medikament ikke virkede, hvad ville så kunne hjælpe mig ? Det der var begyndt som en general irritation over at medikamenterne enten holdt op med at virke eller gav mig udslæt eller gjorde mig for tyk endte med at jeg begyndte at tage Venlafaxin. Det gav bivirkninger... jeg sov som en zombie, fik skrækkelige nætter så slemme at jeg mærkede fysisk smerte i mine drømme og græd ukontrolleret hvis jeg glemte en dosering. Mine børn ville spørge hvad der var galt og jeg ville sige de ikke skulle være bekymrede, at jeg havde glemt at tage min medicin. De ville se bekymrede ud og sige “så vær sød at lade være med at glemme det igen!”.

Jeg vidste, jeg var tvunget til at reducere og standse min medicin, og at ingen læge ville kunne hjælpe mig. Det blev tydeligt for mig, at jeg var den som levede den livsstil som gav mig problemerne. Jeg var den som måtte finde løsningen, og lave forandringerne for at hjælpe mig selv. Jeg gik på nettet og fandt dig.

Endeligt ærlige og rene råd til at nedtrappe og gøre det slut med medicinen og løsninger til at dæmpe og minimisere fysiske nedtrapningsabstinenser. Tak. Tak. Tak! Jeg har delt dit link med mange venner efter at have talt om standsning af forskellige medikamenter. Standsningen af Venlafaxin tog meget lang tid, og selv efter jeg var fuldstændigt medicinfri oplevede jeg stadig unkontrolerede grådanfald (især hvis jeg havde drukket alkohol hvilket ikke er særlig tit) og “lydstød” i mine ører i ca. 6 måneder efter. Du sagde aldrig det ville blive let og du prøvede aldrig at udnytte mig og sælge mig noget. Selv i dag hører jeg “lydstød” af og til og det gør mig bare opmærksom på, at jeg skal huske mit Omega 3 tilskud og lade være med at spise junkmad. Tak fordi du gav mig tillid til at det kan lade sig gøre at føle mig normal uden at blive afhængig af et fremmed kemikalie. Tak fordi du understregede forbindelsen mellem kost (især raffinerede kulhydrater) og hjernefunktion. Jeg er kommet langt, men hvis jeg genoptager mine gamle spisevaner, bliver jeg med det samme mindet om det med tilbagefald af negativitet og nedtrykthed. Du får sikkert tusindvis af takkebreve hver dag, og jeg ved at mit bare er ét til, men det kommer dybt fra mit hjerte og med stor taknemmelighed.

Med venlig hilsen   L. D.

Download din gratis bog NU.....tag det første skridt frem til at få dit liv tilbage.

Husk, at vi er her til at hjælpe dig hele vejen igennem dit personlige program.

Vi er nr. 1. når det gælder reducering og standsning af psykiatrisk medicin.

Vi modtager gerne spørgsmål fra læger og behandlere som ønsker at bruge programmet i deres praksis.

Venligst kontakt roadback.dk@gmail.com

Ansvarsfraskrivelse:

Vi anbefaler altid, at du samarbejder med din læge eller behandler. Vi stiller ikke diagnoser og behandler ikke sygdomme.

 

EnglishDutchSloveniaSwedishDanish
EnglishDutchSloveniaSwedishDanish