Har du opgivet din medicin lige pludselig?

Har du opgivet din medicin lige pludselig?

fd_box3

Vi har set at de personer, som lige pludselig afbryder deres medicinering, ofte får abstinenssymptomer, som de ikke ved, hvordan de skal håndtere.Når medicineringen bliver afsluttet lige pludselig eller for hurtigt, kan dette forårsage svære bivirkninger.

Vores bog indeholder værdifuld information til de personer, som befinder sig i den situation. Læs hele bogen, og læs kapitel 19 grundigt igennem, idet det giver dig dine alternative løsninger. Du skal have din situation under kontrol hurtigt. Vi sender dig din GRATIS kopi af bogen, som giver dig forklaringer på, hvad du kan gøre.

For at lette bivirkningerne kan du bruge kosttilskudene, som bruges i programmet.

Dit første skridt:

Bestil din GRATIS kopi af den danske udgave af vores bog “How to get off psychoactive drugs safely” af Jim Harper ©
(2013) …….

Off Psych Drugs Cover 150pxhi    Læs kapitel 19

Hvad du skal gøre, hvis du allerede har abstinessyndrom, eller du har opgivet din medicin fra den ene dag til den anden / “taget en kold tyrker”

Uddrag fra bogen:

Har allerede abstinenssyndrom

”Nøglen til, hvordan nedtrapningsabstinenser håndteres, når du begynder at reducere medicinen, er følgende: Få kontrol over processen igen.

Omkring 80% af de personer, der begynder med programmet “Vejen frem til at få dit liv tilbage”, er allerede i gang med at aftrappe deres medicin eller har stoppet deres medicin brat og oplever nu abstinenssymptomer.

For det første: Dette er aldrig DIG. Det kan være svært lige at tage til sig, men med tiden vil du komme til at forstå, at dette aldrig var dig: Det var nedtrapningsabstinenser.

Hvis du er stoppet brat med din medicin, eller du har reduceret din medicin, og du nu har abstinenssyndrom, skal du med det samme gøre følgende:

  • Informér den receptudstedende læ
  • Gå til dét før-aftrapningskapitel i denne bog, der omhandler dit medikament.
  • Begynd med kosttilskuddene i før-aftrapningen med det samme.
  • Hvis du tager eller tog et antidepressiv, og du har symptomer i hjernen eller en elektisk stødfølelse, gå da til en butik, som sælger vitaminer, og køb et omega 3 fiskeolietilskud. Vælg dét produkt, der indeholder mest EPA. Dette skulle ret hurtigt få følelsen til at aftage, men for den bedste løsning bør du sørge for, at du kommer til at bruge Omega 3 Supreme TG fra Neuro Genetic Solutions. Du får brug for at tage 1500 mg EPA så forvent, at der skal tages adskillige af de fiskeolietilskud, som sælges i lokale butikker.”

BESTIL din GRATIS kopi af bogen så du kan læse nøjagtig

hvad du kan gøre.

Der er håb....... Der findes en løsning til dig..............

Ansvarsfraskrivelse:

Vi anbefaler altid, at du samarbejder med din læge eller behandler. Vi stiller ikke diagnoser og behandler ikke sygdomme.

 

 

EnglishDutchSloveniaSwedishDanish
EnglishDutchSloveniaSwedishDanish