Har du bivirkninger?

Har du bivirkninger?

fd_box1

Nye medicinbivirkninger bliver løbende indberettet, og måske kender hverken du eller din læge til samtlige bivirkninger.  Det kan beklagelsesvist være, at et medikament bliver udstedt for at behandle bivirkningerne af et andet. I bogen "How to get off psychoactive drugs safely" af Jim Harper (opdateret 2013) findes der en fyldestgørende liste over adskellige bivirkninger. Der findes mange flere, men det ville fylde mere end 100 sider at inkludere dem alle. Det vil være til stor hjælp for dig at læse listen igennem, da det ofte er betryggende at vide, at det du oplever, er en medicinbivirkning, og at der ikke er noget andet i vejen med dig.

Road Back programmet har udviklet en meget specifik serie af naturprodukter, som er blevet testet til at hjælpe personer til at reducere medicinbivirkninger. De specifikke kosttilskud, som personer bruger sammen med programmet, er blevet testet til at kunne bruges fuldstændigt sikkert sammen med din medicin og kan også  hjælpe til at forbedre dit generelle helbred. Personer, som modtager lægemidler, skal ellers være forsigtige, når de vælger sideløbende kosttilskud. Det er grunden til, at vi er meget udførlige i vores vejledning til dig, og det er meget vigtigt, at du følger dit program skridt for skridt.

Det kan være, du ønsker et medicinfrit liv, men at det bare ikke er det rigtige tidspunkt i dit liv, eller måske er du usikker på, hvad du skal gøre. Det kan være et meget stort skridt i den rigtige retning, når du begynder at tage de korrekte kosttilskud for dine specifikke bivirkninger, og det kan hjælpe dig til at opbygge din tillid til at tage beslutningen til at fortsætte vejen frem til at få dit liv tilbage.

Det er meget svært at tage en beslutning, når du er usikker på grund af, at du er angst eller i panik og ikke har sovet godt. Dette er ofte den situation, en person befinder sig i, når de kommer i kontakt med programmet. Når du genvinder kontrollen over bivirkningerne, vil det hjælpe ikke kun dig men også din familie, venner og arbejdskollegaer.


Tag det første skridt !

Off Psych Drugs Cover 150pxhi    BESTIL din GRATIS kopi af bogen

Læs bogen helt igennem, specielt det kapitel, som omhandler bivirkninger og kosttilskudene, der bruges i programmet. Hvis du skulle have brug for vejledning, kan du altid kontakte os. Send en e-mail til roadback.dk@gmail.com og skriv også, hvilken type medikamenter du modtager.

 


Uddrag fra bogen:

Kapitel 4

Bivirkninger forårsaget af psykiatrisk medicin

”Denne bog omhandler alle former for medikamenter. De medikamenter, som vi har med at gøre, tilhører for det meste kategorien, der kaldes psykotropisk medicin – det vil sige medikamenter, som forandrer følelser, indfølingsevne, adfærd, og kropsfunktioner – især gældende for visse stoffer.

Dette kapitel omhandler en liste over mulige bivirkninger, der opleves enten ved indtagelse af disse medikamenter/stoffer, eller når der forsøges med nedtrapning/ophør af dem. Hvis du, eller en du kender, tager nogle af disse medikamenter/stoffer, kan det “virkelige dig” gemme sig under nogle af de følgende symptomer. Men vær rolig, der er ingen, som lider af samtlige symptomer, og der er ikke ét stof eller nogen kombinationer af disse stoffer, der kan udvikle samtlige bivirkninger, der bliver beskrevet her. 

Det kan være, at du af erfaring ved, at én eneste bivirkning kan være forfærdelig. Og hvis du, eller en du kender, på et tidspunkt har haft en dårlig oplevelse, vil du højst sandsynligt gerne være fri for nogen sinde at skulle opleve de bivirkninger igen. Det er af denne grund, at mange, som har kontaktet os er hundeangste, bare ved tanken om at ophøre med et medikament/stof. Før programmet for “Vejen frem til at få dit liv tilbage” havde du kun to muligheder – at lide med medicin/stofbivirkningerne eller at lide med nedtrapningsabstinenserne.

Èn ting, som skal huskes, mens du følger dette program eller ethvert indlæggelsesprogram/døgnbehandlingscenterprogram – er, at hvis du har haft en dårlig dag, har hovedpine, en ømhed eller smerte, sover dårligt osv., er disse følelser eller symptomer muligvis uden forbindelse til nedtrapningen. Vi har alle vore mindre gode dage fra tid til anden, og hvordan du lige pludselig føler det, kan være helt normalt. Dette kan være svært, når du har været søvnløs i  månedsvis og er begyndt at sove bedre, hvis du da lige pludselig, ud af det blå, får en nat med søvnforstyrrelser. Hvis søvnløsheden varer længere end 3 nætter, skal der gøres noget ved det, men en enkelt rastløs eller søvnløs nat er helt almindelig.”

Aggraveret nevøsitet - En tiltagende forværring, irriteret, og problemfyldt psykisk tilstand.

Agitation - En pludselig voldsom og stærk følelsesmæssig psykisk tilstand.

Amnesia - Langvarig eller kortvarig, delvis eller hel hukommelsestab forårsaget af følelsesmæssig eller fysisk chok, alvorlig sygdom, eller et slag i hovedet, hvor personen var forvoldt smerte og blev bevidstløs.

Angstanfald - Pludselig og intens følelse af frygt og terror, som forårsager fysisk åndenød, sved, rysten, dirren og hjertebanken.

Apatisk - Fuldstændig mangel på deltagelse eller interesse i ting som normalt ville blive anset som værende vigtige eller ville være årsag til deltagelse.

Nedsat appetit - Mangel på appetit på trods af de almindelige kaloriekrav i livet, med medfølgende vægttab uden at hensigten var denne.

Forstærket apetit - En ualmindelig sult, der får en person til at spise for meget.

Auditory hallucination - Hører ting uden tilstedeværelsen af stemmer eller lyde.

Bruxism - Tænderskæring mens en person sover.

Kulhydrat trang - En trang til at spise mad, der er meget sukkerholdig og fuld af stivelse (slik, snacks, og junk food) som tiltager, samtidig med, at kosten bliver mere og mere ude af balance på grund af mangel på nødvendige næringsstoffer i kroppen.

Forringet koncentration - Ude af stand til let at kunne fokusere i længere tidsperioder.

Forvirring - Ude af stand til at tænke klart eller forstå, og som forhindrer logisk beslutningstagen.

Gråd (unormal) - Ualmindelige anfald af gråd i kortere eller længere tidsperioder, tilsyneladende uden årsag.

Depersonalisering - En tilstand, hvor en person har tabt normal fornemmelse af personlig idenditet.

Depression - En håbløs følelse af at have fejlet, tab og en tristhed, der kan bryde en person så langt ned, at der opstår tanker om død. Dette er en meget almindelig reaktion eller bivirkning af psykiatrisk medicin.

Desorientering - En mangel på retning, tid og sted eller omgivelser, samtidig med psykisk forvirring vedrørende en persons idenditet.

Drømme (unormalt) – Drømme, der efterlader et meget klart og detaljeret billede, mens personen er vågen, som kan vare i en lang tidsperiode og nogle gange ubehageligt.

Følelsesmæssig labil - Pludselige udbryd af latter eller gråd eller begge dele samtidigt uden at være i stand til at kontrollere det følelsesmæssige udbrud. Disse episoder er ustabile, idet de er forårsaget af oplevelser eller hændelser, der normalt ikke ville have denne effekt på en person.

Nervøsitet (excitability) - Ukontrolleret respons på omgivelserne.

Urealistisk følelse - Klarhed omkring en persons egen uønskede følelse af frygt, men kan ikke ryste den irrationelle følelse af sig. For eksempel, følesen af at være ved at blive skør, men rationelt vel vidende at dette ikke er tilfældet. Det er lig det at opleve en ubehagelig drøm, som der ikke kan vånes op fra.

Forringet hukommelse - Ude af stand til at huske hvad den individuelle person normalt ville kunne huske.

Søvnløshed - Søvnløshed forårsaget af fysisk stress, psykisk stress eller stimulanter, så som kaffe eller medikamenter. Personen er vågen, når andre normalt ville kunne falde i søvn og forblive sovende.

Irritation - En unormal reaktion af irritation eller forstyrret respons til en stimulus i omgivelserne.

Febrilskhed - Nervøs famlen tilsynladende uden årsag.

Sløvhed (lethargy) - Psykisk og fysisk sløvhed og apati (en følelse af håbløshed om "at der ikke er noget at gøre") som kan nedbryde en person ind i en bevidstløs tilstand, der ligner dyb søvn. En psykisk følelsesløs tilstand.

Nedsat libido - En unormal mangel på sexuel energi og lyst.

Panikanfald - En pludselig overmandende kaotisk og forvirrende psykisk tilstand af terror, der resulterer i nagende tvivl, ofte samtidig med hyperventilering og ekstrem angst.

Forstærket rastløshed - En pludselig forværring af problematisk psykisk tilstand karakteriseret ved forøget nervøsitet, samtidig med at være ude af stand til at kunne slappe af, og med et iltert? temperament.

Dette er kun en meget lille del af listen over almindelige bivirkninger.

BESTIL din GRATIS kopi af bogen så du kan læse videre

Der er håb....... Der findes en løsning til dig..............

Ansvarsfraskrivelse:

Vi anbefaler altid, at du samarbejder med din læge eller behandler. Vi stiller ikke diagnoser og behandler ikke sygdomme.

 

EnglishDutchSloveniaSwedishDanish
EnglishDutchSloveniaSwedishDanish